![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/17c4dc50-7952-11ed-897a-13fb8138e94f.jpg?w=576&h=313)
75Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 sīpoli2 ĒKsviests2 ķiploka daiviņas150 gspināti0.75 TKsāls0.5 TKmelnie pipari1 TKmuskatrieksts150 grīvēts siers300 mlpiens4 olas
Sagatavošana
1
Apcepiet sīpolus sviestā kamēr tie kļūst mīksti. Spinātus apvāra un sakapā.
2
Samaisiet visas sastāvdaļas. Ielejiet maisījumu izsmērētā cepamtraukā un cepiet zemā temperatūrā. Cep ~ 1 stundu, kamēr maisījums ir sarecējis – sabiezējis.
Iesūtīja: ņam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit