4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sojas mērce tomātu pasta vai kečups sinepes (īpaši labas ir tās sinepes ar graudiņiem angļu laikam saucās) medus
Sagatavošana
1
Sajauc izejvielas attiecībā 1:1:1:1, ja grib nedaudz kreptīgāku, piejauc klāt nedaudz ķiploku.
2
Lai samarinētu veselu vistu, no katras izejvielas – pa ēdamkarotei aptuveni.
3
Apziež vistu (vai kājas, šķiņķīšus, spārniņus utt. kas nu kuram tuvāks), uzgaida kādu laiciņu, kamēr samarinējas.
4
Attiecīgi, protams, no izvēlētā marinējamā objekta lieluma marinēšanas laiks var atšķirties.
5
Tad nu liek krāsnī vai uz pannas un cep gatavu.
Iesūtīja: Bubbles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit