![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/028b1e90-795b-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzesvaigi rīvēti burkāni1 glāzemilti100 gsviests120 gcukurs1 gab.ola1 TKdzēsta soda sāls eļļa KRĒMAM:200 gkrēmsiers pēc garšasbrūnais cukurs0.5 TKcitrona miziņa saujarieksti
Sagatavošana
1
Olas, cukuru un sviestu sakuļ ar mikseri.
2
Turpinot kult ar mikseri pievieno miltus, sāli, sodu un burkānus.
3
Cepamo veidni ieziež ar eļļu.
4
Mīklu ieliek veidnē un cep 30 minūtes 200°C.
5
Pārziež ar krēmsieru, kas sajaukts ar brūno cukuru un citrona miziņu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem.
Iesūtīja: vista
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit