8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 kgtomāti1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgkabači5 gab.paprika5 gab.ķiploka daiviņas sāls500 mlasā tomātu mērce
Sagatavošana
1
Tomātus griež ripiņās un cep, burkānus sarīvē un cep, sīpolus griež plānās ripiņās un cep, kabačus (ja liek) mazos kubiciņos bez mizas un cep, papriku griež smalki un sacep.
2
Katru sacepto porciju liek katlā, piespiež 5 ķiploka daiviņas, pieber sāli un sautē. Kad sāk vārīties, pievieno ½ l aso tomātu mērci, sautē 15 minūtes un tādu karstu pilda burkās.
3
Burkas var nesterilizēt, jo lieliski uzglabājās visu ziemu (lai gan mums nekad tik ilgi nenostāv).
Iesūtīja: Lonciks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit