20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
40 grīsi10 gsviests5 gsīpoli3 gmilti2 ĒKbuljons5 gtomātu pasta60 gvistas fileja sāls
Sagatavošana
1
Apcep sviestā smalki sagrieztus sīpolus.
2
Pieber rīsus un arī apcep zeltītus.
3
Pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra un uz mazas uguns vāra, līdz rīsi kļūst mīksti.
4
Pievieno tomātu biezeni, vārītu un sagrieztu vistas fileju, pēc garšas pievieno sāli un visu samaisa.
5
Uz mazas uguns sautē 5-10 minūtes. Pasniedz ar rīvētiem svaigiem salātiem.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit