10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 šķēlesbaltmaize100 gsviests gab.gurķi3 gab.vārītas olas TKmajonēze sāls dilles
Sagatavošana
1
Sviestā apcep maizes šķēles no abām pusēm.
2
Gurķus un olas sagriež ripiņās.
3
Uz apceptās maizes liek 2-3 gurķus, apsāla, 2-3 ripiņas olu un 1 TK majonēzes. Katru maizi pārkaisa ar sasmalcinātiem diļļu zaļumiem.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit