Foto: Shutterstock
Vidusjūras viltotais zaķis - pateicoties siera klātbūtnei, viltoto zaķi (jebšu "mānīgo trusi", kā šo variāciju nokristīja mana meita) ir viegli sagriezt aukstu plānās šķēlēs un likt uz maizes.
80Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
5 šķēlessaziedējusi baltmaize2 sīpoli2 ķiploka daiviņas baziliks oregano250 gmocarella250 gkaltēti tomāti eļļā1.5 kgjauktā maltā gaļa2 olas1 ĒKtomātu pasta1 ĒKsinepes sāls svaigi malti pipari malta saldā paprika16 šķēlesbrokastu bekons

Sagatavošana

1

Baltmaizi izmērcē. Sīpolu un ķiploku sasmalcina, svaigos zaļumus sakapā. Mocarellas sieru notecina, sagriež kubiņos. Tomātus notecina un sīki sagriež.

2

Malto gaļu sajauc ar izmērcēto maizi, olām, sīpoliem, ķiplokiem, sieru, kapātiem tomātiem, tomātu pastu, sinepēm, garšvielām.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 grādiem. No masas izveido divus ~ 35 cm garus kukulīšus, ko apklāj ar bekona šķēlītēm (liek cieši vienu pie otras). Cep ~ 1 stundu.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!