80Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
5 šķēlessaziedējusi baltmaize2 sīpoli2 ķiploka daiviņas baziliks oregano250 gmocarella250 gkaltēti tomāti eļļā1.5 kgjauktā maltā gaļa2 olas1 ĒKtomātu pasta1 ĒKsinepes sāls svaigi malti pipari malta saldā paprika16 šķēlesbrokastu bekons
Sagatavošana
1
Baltmaizi izmērcē. Sīpolu un ķiploku sasmalcina, svaigos zaļumus sakapā. Mocarellas sieru notecina, sagriež kubiņos. Tomātus notecina un sīki sagriež.
2
Malto gaļu sajauc ar izmērcēto maizi, olām, sīpoliem, ķiplokiem, sieru, kapātiem tomātiem, tomātu pastu, sinepēm, garšvielām.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 grādiem. No masas izveido divus ~ 35 cm garus kukulīšus, ko apklāj ar bekona šķēlītēm (liek cieši vienu pie otras). Cep ~ 1 stundu.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit