45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
300 gcepumi25 gmedus25 gsviests3 gab.olas600 gFiladelfijas siers100 mlcitronu sula300 gcukurs350 gskābs krējums50 gcukurs zemenes vai avenes cukurs
Sagatavošana
1
Smalki saberž cepumus un sajauc ar medu un sviestu. Visu labi izmīca un izklāj formas apakšu.
2
Olas ar mikseri saputo, pa daļām ieputo sieru, citrona sulu un cukuru. Kad iegūta viendabīga masa, lej formā pa virsu cepumu kārtai un liek cepties 150*C 30 – 35 minūtes.
3
Kad torti izņem no cepeškrāsns, pārlej skābo krējumu, kas saputots ar cukuru un izlīdzina. Atstāj kūku atdzist un tad ieteicams kādu stundiņu paturēt ledusskapī, lai stingrāka.
4
Pasniedzot - gabaliņam var pārliet ogu mērci, ko gatavo sekojoši: zemenes vai avenes sablenderē ar cukuru un izlaiž caur sietu.
Iesūtīja: zhuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit