Foto: Shutterstock
Viltotās vistas gaļas frikadeles - tiem, kuri neēd gaļu.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gsiers rīvmaize (baltmaizes)3 gab.olas2 ĒKsviests garšvielas

Pagatavošana

1

Sviestu izkausē, saputo līdz putām, pieliek sarīvētu sieru, pievieno olas, sakuļ.

2

Pievieno rīvmaizi -tik daudz, lai masa būtu bieza, jāņem vērā, ka rīvmaize uzsūks mitrumu, tāpēc nevajadzētu aizrauties, taisa lodītes un liek zupā.

Man tā parasti ir dārzeņu zupa. Mans vīrs to pirmoreiz ēdot noturēja par vistas gaļu, garša tiešām līdzīga, šī recepte labi noder tiem kuri neēd gaļu.

Iesūtīja: dillemma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!