vistas gulašs mērce
Foto: Shutterstock
Vistas - tomātu gulašs ar papriku un saldo krējumu.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja150 gsaldais krējums1 gab.tomāts1 gab.sīpols1 gab.paprika1 gab.ķiploka daiviņa lauru lapas malts koriandrs malti melnie pipari dilles sāls

Pagatavošana

1

Vistas fileju vai vistu ar kauliņu sagriež nelielos gabaliņos.

2

Katliņā, kurā gatavos mērci, ielej eļļu un uzkarsē. Kad eļļa labi sakarsēta ieliek vistu un apcep, to dara uz lielas uguns.

3

Pie apceptās gaļas iegriež tomātu. Pievieno sagrieztu papriku. Gabaliņu lielums pēc izvēles. Pievieno garšvielas un sāli. Samaisa.

4

Uzliek vāciņu un sautē, līdz gaļa un paprika mīksta, parasti viss gatavs un liekais šķidrums ar gandrīz iztvaikojis. Ūdeni nevajag pievienot, jo tomāti atdod daudz šķidruma.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!