40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja150 gsaldais krējums1 gab.tomāts1 gab.sīpols1 gab.paprika1 gab.ķiploka daiviņa lauru lapas malts koriandrs malti melnie pipari dilles sāls
Pagatavošana
1
Vistas fileju vai vistu ar kauliņu sagriež nelielos gabaliņos.
2
Katliņā, kurā gatavos mērci, ielej eļļu un uzkarsē. Kad eļļa labi sakarsēta ieliek vistu un apcep, to dara uz lielas uguns.
3
Pie apceptās gaļas iegriež tomātu. Pievieno sagrieztu papriku. Gabaliņu lielums pēc izvēles. Pievieno garšvielas un sāli. Samaisa.
4
Uzliek vāciņu un sautē, līdz gaļa un paprika mīksta, parasti viss gatavs un liekais šķidrums ar gandrīz iztvaikojis. Ūdeni nevajag pievienot, jo tomāti atdod daudz šķidruma.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit