5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 ĒKbaltvīns1 ola4 ĒKmilti eļļa vistas fileja
Sagatavošana
1
Vistas fileju sagriež garenos, palielos gabaliņos un iemarinē ar sāli, pipariem, cukuru un baltvīnu, ļauj marinēties aptuveni stundu.
2
Olu saputo, pievieno 4 ĒK miltu, sāli, piparus pēc garšas un kārtīgi samaisa.
3
Fileju panē olu un miltu masā un cep 150 grādu karstā eļļā 1—2 minūtes, viegli apsāla un nosusina ar papīra dvieli.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit