Foto: Shutterstock
Gardi vistas gaļas tefteļi ar kraukšķīgu garoziņu. Gatavo tos taukvāres katlā vai fritē tāpat pannā.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gvistas gaļa6 ĒKeļļa5 ĒKmilti1 ĒKsmalki sagriezts sīpols1.25 glāzepiens50 gšķiņķis2 gab.olas1 ĒKrīvmaize malts muskatrieksts sāls

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo, smalki sagriež, apcep sakarsētā eļļā. Pievieno sagrieztu šķiņķi, miltus un pa porcijām ielej pienu. Visu laika maisi, lai neveidojas kunkuļi.

2

Vistas gaļu smalki sgariež un liek mērcē. Visu sautē uz mazas uguns, pievieno sāli, piparus, muskatriekstu.

3

Atdzesē. No masas veido mazas bumbiņas, apviļā sakultā olā un rīvmaizē.

4

Cep taukvāres katlā 4–6 minūtes 160°C karstā eļļā vai fritē dziļā pannā, labi uzkarsētā eļļā.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!