Foto: Shutterstock
Lētai, sātīgai maltītei pagatavojams vistu mādziņu - šampinjonu gulašs.
210Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgvistu mādziņas300 gšampinjoni2 gab.sīpoli200 mlsaldais krējums buljons sāls malti malnie pipari milti

Pagatavošana

1

Mādziņas vāra sālsūdenī ~ 3 stundas, līdz tās mīkstas.

2

Mādziņas izņem no buljona (buljonu neizlej).

3

Mādziņas nedaudz atdzesē un sagriež salmiņos. Šampinjonus sagriež salmiņos. Sīpolus smalki sagriež un apcep uz pannas.

4

Pievieno šampinjonus un apcep līdz no šampinjoniem izdalās sula un apcepas nedaudz brūngani.

5

Pārkaisa miltus, pielej buljonu, pievieno mādziņas un krējumu.

6

Pievieno sāli un piparus pēc garšas un uzvāra, līdz mērce sabiezējusi.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!