Foto: Shutterstock
Vistu stilbiņi ar citronu - tik gardi, ka prasās vēl.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistu kājas1 svaigi spiesta citrona sula50 golīveļļa1 daži rozmarīna zariņi2 ķiploku daiviņas1 TKrīvēta citrona miziņa0.25 TKmalti melnie pipari1 sīpols1 TKsāls

Sagatavošana

1

Vistu stilbiņus cieši vienu pie otra liek cepamtraukā.

2

Gatavo marinādi no citrona sulas, eļļas, rozmarīna, sasmalcināta ķiploka, rīvēta citrona miziņas, pipariem un sāls.

3

Sagatavoto marinādi pārlej vistu stilbiņiem. Pārklāj ar foliju.

4

Cep cepeškrāsnī 225°C apmēram 10 minūtes.

5

Sīpolus sagriež šķēlītēs.

6

Trauku izņem no cepeškrāsns. Noņem foliju.

7

Uz vistas stilbiņiem liek sīpola šķēlītes un cep vēl 20-25 minūtes bez folijas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!