25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.saldais krējums paciņā4 gab.olu dzeltenumi50 gpūdercukurs500 gcepumi15 gželatīns vaniļas cukurs zemenes
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru.
2
Atsevišķi saputo saldo krējumu (pieber vaniļas cukuru). Sajauc abus kopā, pievieno izšķīdinātu, iepriekš uzbriedinātu želatīnu (es pieliku visu paciņu - 20 gramus).
3
Tad traukā kārto cepumus, pāri liek olu - krējuma masu, tad sasmalcinātas zemenes (var likt saldētas), virsū atkal kārto cepumus.
Iesūtīja: Tvīnijs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit