Foto: Shutterstock
Vienkārša un ātri* pagatavojama zirņu zupa ar žāvētu gaļu. * Ātri - ja iepriekš izmērcēti zirņi.

Sastāvdaļas norādītas uz 1 litru ūdens.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
100 gžāvēta cūkgaļa40 gšķeltie zirņi15 gburkāni15 gsīpoli vai puravi5 gpētersīļi10 gmiežu grūbas pēc garšasgaršvielas

Pagatavošana

1

Cūkas gaļu (sālītu vai žāvētu) sadala gabalos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo.

2

Tad pievieno mērcētus zirņus, noskalotas grūbas, sagrieztus burkānus, sīpolus vai puravus, pētersīļus, garšvielas un vāra, līdz gaļa un zirņi mīksti.

Iesūtīja: Cālis.lv arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!