Šoreiz restorāna "Čarlstons" šefpavāra Elmāra Taņņa recepte:
420Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgtītara fileja Bārbekjū mērce400 gdārzeņi pēc izvēles griķu medus200 ggriķi50 gkazas siers
Sagatavošana
1
Sagriež 1 kg tītara krūtiņu 4 gabalos un marinē 1h vakuumā "Čarlstona" marinādē, liek ledusskapī.
2
Gaļu kūpina 5h 90oC temperatūrā uz alkšņu malkas, ieziežot katru stundu ar "Čarlstona" barbekjū mērci, kurai pievienots griķu medus.
3
Sagriež 400 g dārzeņu - papriku, seleriju kātus, cukini un burkānus, tos karamelizē griķu medū.
4
Iztvaicē 200 g griķu un sajauc ar karamelizētajiem dārzeņiem. Pievieno ēdienam 50 g kazas siera. Griķu un dārzeņu attiecība 1:1
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit