Foto: Shutterstock
Laba ideja brīvdienu brokastīm - pankūkas amerikāņu gaumē. Kārdinoši brūnas, biezas un ļoti garšīgas - īpaši, ja pasniedz ar plūstošu kļavu sīrupu un svaigām ogām.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.olas1 TKcepamais pulveris1 ĒKvaniļas cukurs2 ĒKbrūnais cukurs (var izmantot arī balto)30 gcepamais margarīns1 šķipsnasāls250 gkviešu milti300 mlpiens

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.

2

Iesijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Visu samaisa viendabīgā masā un pievieno pienu, veidojot vidēji biezas konsistences mīklu.

3

Atsevišķi izkausē margarīnu un iemaisa mīklā. Atpūtina mīklu pāris minūtes.

4

Ja ir vēlme, var pievienot mīklai kādu garšas esenci, bet tas nav obligāti nepieciešams.

5

Uzkarsē sausu pannu un ķeras pie cepšanas. Cepšanas laikā taukvielas neizmanto! Pirmo pankūku cepot, pannai jābūt ļoti karstai, turklāt jāuzmanās, lai cepiens nepiedegtu.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Delizioso

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!