![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/743dfe60-5e83-11ed-8150-ed9e2880d4e4.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 ĒKmanna1 glāzepiens2 ĒKcukurs2 gab.olas0.5 ĒKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Uzvāra pienu un maisot pievieno mannas putraimus, vārot vidēji biezu putru.
2
Kad manna uzbriedusi, to atdzesē, pievieno vaniļas cukuru un iemaisa ar cukuru saputotus olu dzeltenumus.
3
Olu baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā biezputrā.
4
Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
Atsūtīja: Laura Uldriķe
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit