![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d7c28690-5e83-11ed-a3ea-d528c58b6832.jpg?w=576&h=313)
120Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgmežacūkas mīkstums3 gab.sīpoli 'Santa Maria" garšviela medījumam70 grozīnes70 gsmalcināti valrieksti (der arī mandeles)100 gdzērvenes eļļa cepšanai sāls, pipari, lauru lapas
Sagatavošana
1
Gaļas mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un apcep eļļā, pievienojot trešdaļu garšvielu.
2
Kad gaļa ir brūna, to ieber katliņā, kurā jau vārās ūdens, pieber vēl trešdaļu garšvielu, kā arī sāli.
3
Vāra (sautē) apmēram pusotru stundu, tad pievieno sagrieztus un apceptus sīpolus, rozīnes, dzērvenes un smalcinātus riekstus.
4
Sautē vēl aptuveni 10 minūtes.
5
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.
Lai labi garšo!
Atsūtīja: Brat2
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit