Viss ģeniālais ir vienkāršs! Sulīgs, nedaudz austrumnieciski pikants vistas cepetis ar ingveru, kariju un saldskābo čili.

::recepte::

Veselu vistu pārkaisa ar sāli un kariju. Atliek malā.

Gatavo mērci: ingveru nomizo un sarīvē, piespiež klāt notīrītas ķiploku daiviņas. Pievieno 4-5 ēdamkarotes sojas mērces un tikpat saldskābās čili mērces. Visu kārtīgi samaisa un lej virsū vistai, to kārtīgi ar to apsmērējot - gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Visti ieliek cepammaisā un, ja ir vēl palikusi mērce, to pārlej gaļai. Cep aptuveni stundu 200 grādos.

Uz beigām cepammaisu var attaisīt vaļā, lai vista apceptos brūna. Pasniedz, ar ko vien sirds kāro.

::!recepte::

Mmm... Vista ar diezgan izteiksmīgu aromātu un garšu.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !