5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
graudu maize ar Čia sēklām ceptas reņģu filejas krēmsiers ar mārrutkiem marinēti gurķi dilles, pesto
Sagatavošana
1
Maizes šķēli pārziež ar krēmsieru, kam pievienoti mārrutki.
2
Uz maizes kārto ceptas reņģu filejas un šķēlītēs sagrieztu marinētu gurķi.
3
Dekorē ar brūklenēm, dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem.
4
Reņģu filejas var pārziest arī ar bazilika pesto.
Lai labi garšo!
Čia sēklas ir augstvērtīgs šķiedrvielu un olbaltumvielu avots. Senajiem actekiem un maijiem tās bija izdzīvošanas pamats, jo sauja sēklu uzturēja kareivjus cīņās 24 stundas. Mūsdienu zinātne apliecina čia sēklu spēcinošo iedarbību cilvēka organismā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit