Tātad, piekritīsiet, ka pistācijām garša izceļas. Labi, īstenībā jau ikvienam riekstam ir cita, atšķirīga garša, tā teikt - ikviens ir unikāls.... Bet pistācijām ir vēl kaut kas bez garšas - krāsa. Ja visi pārējie rieksti ir daudz maz vienādi - bēšīgi brūnos toņos, tad pistācijas ir zaļas. Un arī iegūtās konfektes ir ar zaļu nokrāsu, ka sākumā daudzi brīnās - no kā tas zaļais.
Vai vispār tā nebūtu burvīga dāvana Ziemassvētkos - pašgatavotu svaigēdāju trifeļu izlase?
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gpistācijas100 gkokosriekstu skaidiņas10 dateles1 mandarīna sula2 ĒKauzu pārslas (var arī nelikt)
Pagatavošana
1
Pagatavošana kā jau vispār pēdējā laikā - vienkāršāka par vienkāršu - visu samaļ, un ar rokām izveido bumbiņas. Mmmmm....
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit