Ātri pagatavojams un gards deserts - banāni rūgtajā šokolādē ar mandelēm. Kas gan var būt vienkāršāk un labāk?

::recepte::

Vispirms sasmalcina riekstus, piemēram, blenderī.

Ja negaršo mandeles, tās var aizstāt ar citiem riekstiem, piemēram, Indijas vai lazdu riekstiem. Gaumes jautājums.

Ūdens peldē pilnībā izkausē šokolādi.

Banānus nomizo un sagriež trīs daļās.

Banānā iedur koka iesmiņu un mērcē kausētajā šokolādē.

Pāri kaisa smalcinātās mandeles. Gatavos banānus kārto uz šķīvja, kas pārsegts ar foliju, un liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm, ļaujot šokolādei nedaudz sastingt.

::!recepte::

Deserts gatavs, lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!