Foto: mosfood
Ātri pagatavojami salāti ar konservētu tunci, dārzeņiem un rīsiem.

::recepte::

Sīpolus nomizo un sīki sasmalcina, ber sakarsētā pannā un apcep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi.

Pievieno šķipsnu malta čili un kariju. Visu samaisa un izkarsē.

Bļodā ber atdzesētus, vārītus rīsus, kam pievieno konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), zaļos zirnīšus un sagrieztu tomātu.

Visu sajauc, iemaisot ceptos sīpolus ar čili un kariju.

Servē šķīvjos, pārslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pievieno sagrieztu olu.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!