30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gvārīti rīsi2 cieti vārītas olas200 gtuncis savā sulā100 gzaļie zirnīši1 tomāts2 sīpoli2 TKkarija pulveris1 šķipsnačili pulveris
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo un sīki sasmalcina, ber sakarsētā pannā un apcep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi.
2
Pievieno šķipsnu malta čili un kariju. Visu samaisa un izkarsē.
3
Bļodā ber atdzesētus, vārītus rīsus, kam pievieno konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), zaļos zirnīšus un sagrieztu tomātu.
4
Visu sajauc, iemaisot ceptos sīpolus ar čili un kariju.
5
Servē šķīvjos, pārslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pievieno sagrieztu olu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit