45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
80 gapaļgraudu rīsi 'Rimi'1 ĒKbrūnais cukurs120 mlkokosa piens1 ĒKcitrona sula1 ĒKpūdercukurs2 saujasvaigas ogas
Sagatavošana
1
Uzvāra kokosa pienu kopā ar cukuru un citrona sulu, paralēli noskalojot rīsus.
2
Rīsus ber pudiņa trauciņos līdz pusei.
3
Rīsiem pārlej uzvārīto kokosa pienu, tā, lai tas pilnībā segtu rīsus, atstājot vēl 1 cm augstu "rezervi".
4
Pārsedz trauciņus ar vāku un cep cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes.
5
Kad gatavs, noņem vāciņu, pārkaisa ar pūdercukuru. Ja cepeškrāsns atbalsta grila funkciju, ieslēdz un nedaudz apdedzina pūdercukuru.
Pudiņu pasniedz ar svaigām ogām.
Ieteikums! Pagatavo rīsu pudiņu, izmantojot citus citrusaugļus, cukura vietā liec medu vai bērzu, kļavu sīrupu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit