Ineta Meldere

Meklējot februāra garšīgāko recepti, Tasty.lv lasītāja Ineta Meldere iesaka vienkāršu ķiršu želejas recepti - tuvojas pavasaris un vasara, jāsteidz tukšot saldētavas krājumi!

60Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gsaldēti vai svaigi ķirši0.4 lķiršu sīrups40 gželatīns

Pagatavošana

1

Želatīnu uzbriedina, ķiršus atsaldē.

2

Sīrupu nedaudz atšķaida ar ūdeni, pielej želatīnu un uzsilda līdz 60 grādiem.

3

Pievieno ķiršus un visu masu atdzesē.

4

Lej formā un uz nakti atstāj saželēt.

Gatavs! Ēd tāpat vai ar vaniļas mērci, saldējumu vai putukrējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!