Silto čili vistas salātu recepti iesaka Linda, bloga Lindas Virtuve autore.

30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paliela vistas fileja VAI300 gvistas cepeša gaļa2 ĒKsaldā čili mērce1 ĒKsojas mērce pusīte garā gurķa1 paprika1 avokado0.5 salātgalviņa svaigs koriandrs1 ĒKrīsu etiķis (var izmantot arī baltvīna etiķi)1 ķiploka daiviņa sezama sēkliņas

Pagatavošana

1

Ja ņem svaigu vistas fileju, to sagriež kumosa lieluma gabaliņos un uzkarsētā eļļā uz pannas apcep.

2

Ja izmanto jau ceptu vistu, vistas gabaliņus uz pannas uzkarsētā eļļā uzsilda. Cepšanas beigās pievieno čili mērci un sojas mērci, maisot apcep vēl vienu minūti.

3

Gabaliņos sagriež papriku, avokado, gurķi un salātgalviņu. Sajauc kopā bļodā ar rīsu etiķi un ķiploku, kas izspiests caur ķiplokspiedi.

4

Kārto uz šķīvja, apakšā liekot dārzeņus un pa virsu – vistu. Pārber ar sezama sēkliņām, pasniedz kamēr vista vēl ir silta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!