25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 vistas filejas2 burkāni1 sarkanā paprika150 ggrauzdēti Indijas rieksti1 ĒKmilti2 ĒKsojas mērce2 ĒKbaltvīna etiķis400 gkonservēti ananasi eļļa cepšanai pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos, burkānus sagriež plānās ripiņās, papriku - mazos kubiņos.
2
Ananāsus nokāš, sīrupu saglabā.
3
Sakarsētā eļļā vistu fileju gabaliņus apmaisot cep apmēram 5 minūtes, pievieno burkānus un riekstus, cep vēl 5 minūtes.
4
Trauciņā sajauc sojas mērci, vīna etiķi un ananāsu sīrupu.
5
Pannas saturu pārkaisa ar miltiem, visu samaisa, pārlej ar sagatavoto mērci un maisot uzvāra.
6
Pievieno ananāsu gabaliņus, pēc garšas sāli un piparus, uzvāra un uz mazas uguns karsē vēl 5 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit