Foto: Shutterstock
Ātrām pusdienām vai vakariņām - vistas fileja ar ananasiem un Indijas riekstiem. Pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm, iesaka receptes autore Kristīne Letīcija.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 vistas filejas2 burkāni1 sarkanā paprika150 ggrauzdēti Indijas rieksti1 ĒKmilti2 ĒKsojas mērce2 ĒKbaltvīna etiķis400 gkonservēti ananasi eļļa cepšanai pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos, burkānus sagriež plānās ripiņās, papriku - mazos kubiņos.

2

Ananāsus nokāš, sīrupu saglabā.

3

Sakarsētā eļļā vistu fileju gabaliņus apmaisot cep apmēram 5 minūtes, pievieno burkānus un riekstus, cep vēl 5 minūtes.

4

Trauciņā sajauc sojas mērci, vīna etiķi un ananāsu sīrupu.

5

Pannas saturu pārkaisa ar miltiem, visu samaisa, pārlej ar sagatavoto mērci un maisot uzvāra.

6

Pievieno ananāsu gabaliņus, pēc garšas sāli un piparus, uzvāra un uz mazas uguns karsē vēl 5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!