Foto: mosfood
Maigi, gaisīgi un garšīgi - biezpiena mīklas pīrādziņi ar ābolu ievārījumu. Ja nav ābolu ievārījuma, izvēlies citu - sev tīkamāko vai pieejamo!
45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gbiezpiens200 gsviests200 gskābais krējums350 gkviešu milti1 TKcepamais pulveris100 gcukurs1 ola1 olas dzeltenums1 TKvaniļas cukurs ievārījums pildījumam

Sagatavošana

1

Mīkstu sviestu sakuļ kopā ar cukuru un olu.

2

Pievieno skābo krējumu un biezpienu, visu kārtīgi samaisa. Pamazām mīklā iemaisa miltus, kuriem pievienots cepamais pulveris.

3

Mīklu samīca, saveļ bumbā un liek vēsumā uz 15 minūtēm - "atpūsties".

4

Atpūtināto mīklu ne pārāk plāni izrullē, sagriež trīsstūrīšos. Trijstūra pamatnē liek pildījumu un sarullē pīrādziņu.

5

Mīklas rullīšus liek uz cepamplāts, pārsmērē ar olas dzeltenumu, kas sakults ar vaniļas cukuru. Liek cepeškrāsnī, cep 180 grādos, līdz gatavi.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!