20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 saujaskābenes1 gab.avokado1 gab.vārīta ola pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Darba process vienkāršs - skābenes novāra vājā sālsūdenī minūtes desmit. Tad nokāš, liek blenderī un sasmalcina, pakāpeniski pievienojot vārīšanā izmantoto sālsūdeni. No mizas un kaula atbrīvo avokado un arī to liek blenderī – kuļ, kamēr iegūta viendabīga masa. Sāli un melnos piparus pievieno pēc garšas.
2
Viss – gatavs! Iegūto krēmzupu pirms ēšanas vēlreiz uzkarsē – bet labi garšo arī auksta. Pasniedz ar vārītu oliņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit