30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
2 gab.jēra gaļas karbonādes vai steika gabali olīveļļa410 gkonservēti auna zirņi0.5 sarkanais sīpols sauja ķirštomātiņu, pārgriezti uz pusēm2 ĒKžāvēti garšaugi - piemēram, raudene vai rozmarīns sula un miza no citrona pusītes
Sagatavošana
1
Pārsmērē jēra gaļu ar nelielu daudzumu olīveļļas un cep trīs minūtes no katras puses uzkarsētā grilā vai uz karstas pannas. Pēc tam ļauj gaļai vismaz 10 minūtes "atpūsties".
2
Bļodā sajauc kopā auna zirņus, sīpolu, tomātus un fetas sieru. Sagriez jēra gaļu sloksnītēs un pārliec pa virsu salātiem.
3
Pagatavo mērci, sajaucot kopā garšaugus, citrona sulu un miziņu, olīveļļu un pārlej salātiem.
Padoms: jēra gaļu vari aizstāt ar konservētu tunci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit