50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas filejas2 sīpoli2 ķiploka daiviņas100 glazdu rieksti3 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež vidēji lielos kubiņos.
2
Sausā pannā grauzdētus riekstus sablendē ar sīpoliem un ķiplokiem, pārlej ar olīveļļu. Iegūtajā masā apvārta gaļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Ļauj gaļai 30 minūtes ievilkties un cep uz grila, līdz gatava. Pasniedz ar svaigiem salātiem - īsta vasaras garša!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit