8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 šķēlesgraudu maize, piemēram 'Dzīvā saulespuķu maize'2 ĒKsezama sēklas100 gvistas fileja30 gpaprika pētersīļi1 ola eļļa cepšanai sāls, garšvielas
Pagatavošana
1
Vistas fileju samaļ vai sīki sakapā, zaļumus sasmalcina. Papriku sagriež stienīšos.
2
Vistas fileju sajauc ar zaļumiem, sāli, garšvielām (ingveru, čili piparu, muskatriekstu).
3
Maizes šķēles patur virs karstiem ūdens tvaikiem, lai tās kļūtu elastīgas (katliņā ielej ūdeni, virs ūdens ieliek sietu, liek ūdenī vārīties. Kad tas sāk intensīvi vārīties, sietā liek maizes šķēles un uzliek vāku).
4
Kad maizītes ir kļuvušas elastīgas, tajā liek vistas filejas masu, paprikas stienīti un maizes šķēlīti sarullē.
5
Rullīti apviļā sakultā olā, sezama sēklās un cep lielā tauku daudzumā zeltaini brūnus. Cepšanu var pabeigt krāsnī, cepot 160*C.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit