30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
8 svaigas aprikozes70 mlpiens2 ĒKkviešu milti2 olas70 gcukurs eļļa vai sviests
Sagatavošana
1
Aprikozes pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Nebēdā, ja šķiet - aprikozes nav pārāk gatavas. Tādas šim desertam derēs vislabāk - cepot izdalīsies mazāk sulas!
2
Gatavo miklu - sakuļ olas ar cukuru, pievieno pienu un miltus. Mīklai jābūt samērā šķidrai.
3
Cepamtrauku iesmērē ar eļļu vai sviestu. Ja vēlas, var izmantot cepampapīru.
4
Aprikožu pusītes kārto traukā, pārkaisa ar cukuru un pārlej ar mīklu.
5
Cep 20-30 minūtes iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos.
Aprikozes var aizstāt ar jebkuriem citiem augļiem vai ogām, tomēr tieši ar aprikozēm šis biskvīts garšo vislabāk - ideāla salduma un skābuma proporcija!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit