40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgāboli200 gmilti (pēc izvēles)1 ĒKvaniļas cukurs1 glāzebrūklenes4 olas2 ĒKcukurs1 šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Lai pagatavotu pankūkas, ar mikseri nedaudz sakuļ olas, tām pievieno miltus, kas izsijāti caur sietu.
2
Pievieno bez serdēm uz rupjās rīves sarīvētus ābolus, vaniļas cukuru, brūklenes, cukuru un sāli.
3
Visu samaisa, līdz iegūst bieza krējuma konsistenci. Uzkarsē pannu un cep olīveļļā nelielas pankūciņas, līdz tās ir zeltaini brūnas.
Pēc izvēles, pasniedz ar krējumu, putukrējumu, saldējumu, ievārījumiem, medu vai augļu sīrupiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit