30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gBriseles kāposti1 burkāns200 mlsaldais krējums1 ĒKsinepes3 ĒKsojas mērce1.5 ĒKSanta Maria piedeva salātiem ar garšaugiem pēc garšasakmens sāls
Pagatavošana
1
Viegli apcep burkānu salmiņus, palielina karstumu un pievieno uz pusēm sagrieztus kāpostiņus.
2
Cep, līdz viss iegūst zeltaini brūnu nokrāsu.
3
Pievieno saldo krējumu, sinepes, sojas mērci, garšvielu maisījumu un sutina, līdz kāposti kļūst mīksti. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdeni.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit