Jēra gaļas strūdele ar saulē kaltētiem tomātiem prasīs zināmas virtuves iemaņas, tomēr rezultāts ir ieguldīto pūļu vērts. Pagatavo īpašai svinību reizei un novērtē!
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gsvaigi malta jēra gaļa100 gšitake sēnes100 gsīpoli akmens sāls un melno piparu maisījums150 mlSanta Maria Spicy World saulē kaltēti tomāti100 gsmalcinātas melnās olīvas1 ĒKolīveļļa1 TKkaltēts rozmarīns1 TKkaltēts baziliks0.5 TKSanta Maria garšvielu maisījums Čili eksplozija200 gkazas siers100 gsmalki sagriezts mocarellas siers5 ĒKolīveļļa filo mīklas loksnes

Pagatavošana

1

Pannā apcep sēnes, sīpolus un jēra malto gaļu. Pārkaisa ar sāls un piparu maisījumu, samaisa un ļauj atdzist 10 minūtes.

2

Pievieno pārējās pildījuma sastāvdaļas.

3

Uz cepamā papīra liek filo mīklas loksni, pārsmērē ar eļļu, tad atkal mīklas kārtu un pārsmērē ar eļļu. Kopā jābūt 6 mīklas kārtām.

4

Uzliek pildījumu uz mīklas, satin ovālā ruletē, kuru novieto ar savienojuma vietu uz leju, un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 220°C temperatūrā, līdz strūdele kļūst zeltaini brūna.

5

Strūdeli sagriež šķēlēs un pasniedz siltu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!