Foto: Shutterstock
Tradicionālā ungāru gulaša zupa ir tik bieza un sātīga, ka vakariņās pilnīgi noteikti varēsi iztikt bez pamatēdiena.
90Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gsīpoli2 gab.paprika250 gtomāti1 gab.ķiploka daiviņa200 gcūkgaļas kakla karbonāde200 gliellopa gaļa, pleca gabals1 TKtimiāns1 gab.lauru lapaa2 TKpaprikas pulveris pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti pēc garšascukurs1.5 lgaļas buljons šķipsnaķimenes, maltas1 TKcitrona miza, sarīvēta150 gskābais krējums

Pagatavošana

1

Sīpolus un ķiploku notīra un sasmalcina.

2

Papriku nomazgā, iztīra un sagriež sloksnītēs.

3

Katru tomātu sagriež 8 daiviņās.

4

Gaļu sagriež gabaliņos, liek sakarsētā katlā un stipri apcep, nepievienojot taukvielas.

5

Tad gaļai pievieno dārzeņus un, nepārtraukti maisot, labi apbrūnina.

6

Pielej buljonu, pievieno piparus, cukuru, timiānu, paprikas pulveri, lauru lapu, un vāra aptuveni stundu.

7

Nogriež uguni, pievieno ķimenes, citrona miziņu un sāli.

8

Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!