Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams deserts, kurā banānu maigā garša patīkami savienojas ar vārīta iebiezinātā piena krēmīgo tekstūru. Lieliska ideja gan bērnu, gan pieaugušo ballītei.

::recepte::

Gatavo pildījumu, samaisot iebiezināto pienu ar krējumu. Banānus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos vai garenās sloksnēs.

Uz galda izklāj lavašu*, vienmērīgi pārziež ar pildījumu.

Gar lavaša tuvāko malu vienā rindā izklāj banānus.

Lavašu uzmanīgi sarullē stingrā rullītī, satin to pārtikas plēve vai folijā un liek ledusskapī uz 10-20 minūtēm. Tad izņem no ledusskapja un ar asu nazi sagriež vēlamā lieluma gabaliņos.

::!recepte::

*Lavaša vietā vari izmantot plānās pankūkas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!