4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.konservēti ananasi bundžā500 gcukurs50 mlcukura sīrups300 mlananasu sīrups no bundžas
Sagatavošana
1
Lej abu veidu sīrupus un cukuru katliņā un vāra aptuveni 4-5 minūtes, tad pievieno ananasu ripiņas un uz mazas uguns vāra aptuveni 45 minūtes.
2
Sakarsē cepeškrasni līdz 95 grādiem.
3
Izņem ananasu ripas no sīrupa, liek uz restēm un liek krāsnī uz 60-90 minūtem, līdz tās karamelizējas.
4
Atdzesē un bauda.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit