7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gdzērvenes50 mlmedus100 mlcukura sīrups100 mldzērveņu sula150 mlapelsīnu sula20 mlsvaigi spiesta ingvera sula500 mlkarsts ūdens
Pagatavošana
1
Blenderī samaļ 100 g svaigu vai saldētu dzērveņu, 50 ml medus, 100 ml cukura sīrupa, 100 ml dzērveņu sulas, 150 ml apelsīnu sulas, 20 ml svaigi spiestas ingvera sulas.
2
Iegūto masu izkāš caur sietu, pievieno 500 ml karsta ūdens. Visu uzkarsē un bauda kamēr vēl silts!
Recepti piedāvā Andrejostas restorāna "Aqua Luna" bārmenis Ingars Romanovičs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit