![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a7cb9d00-602c-11ed-a3ea-d528c58b6832.jpg?w=576&h=313)
5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
350 ggarneles1 ābols2 seleriju kāti150 gsarkanās vīnogas bez kauliņiem2 ĒKsmalki sagrieztas dilles250 gbezpiedevu jogurts vai krējums ar zemu tauku saturu lapu salāti
Sagatavošana
1
Traukā liek šķēlītēs sagrieztus, mizotus ābolus, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus, vīnogu pusītes, vārītas garneles un smalcinātas dilles.
2
Pārlej ar bezpiedevu jogurtu, piespiež nedaudz citrona sulas un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Šķīvjos kārto saplucinātas salātu lapas, kam pāri liek sagatavoto salātu masu.
4
Pārkaisa ar nedaudz dillēm. Gatavs!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit