Foto: Vida Press
Šī ir lieliska zupa vēsai svētdienas pēcpusdienai - eksotiska, bet tajā pašā laikā mājīgi sildoša. Un, kas pats labākais - ātri un vienkārši pagatavojama!

::recepte::

Katliņā lej kokosriekstu pienu, pievieno zivju mērci, cukuru un citronzāles stiebru. Uz lēnas uguns vāra. Kad virums sāk burbuļot, pievieno mīdijas un karsē 5 minūtes.

Paralēli uzvāra rīsu nūdeles.

Gatavās nūdeles liek četrās bļodiņās, pāri kārto vārītās mīdijas (ja kāda gliemene vāroties nav atvērusies, to liek malā) un pārlej ar kokosriekstu buljonu.

Pasniedzot pārkaisa smalki kapātu čili un pārslaka ar laima sulu.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!