Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vieglām vakariņām vai svaigam dienas sākumam un jaunu garšu meklējumiem noderēs šī garneļu salātu recepte. Svaigi un ātri!
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gsaldētas garneles bez čaulas1 citrons pēc garšaszaļie pipari bez sēklām, sagriezti ripiņās2 skābi āboli pēc garšassalātu lapas svaiga maize pasniegšanai MĒRCEI:80 mlmajonēze45 mlsvaigi spiesta citronu sula1 sasmalcināta ķiploka daiviņa

Sagatavošana

1

Nelielā katliņā uzvāra 75 ml ūdens. Pievieno puscitrona miziņu un garneles. Vāra 3-5 minūtes, līdz garneles ir pilnībā izkarsētas. Izņem no ūdens un atdzesē.

2

Gatavo salātu mērci, visas sastāvdaļas sajaucot kopā.

3

Uz šķīvja kārto salātu lapas, zaļos piparus un šķēlēs sagrieztus ābolus, pārkaisa ar garnelēm.

Pasniedz ar sagatavoto mērci un svaigu maizīti. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!