25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gsaldētas garneles bez čaulas1 citrons pēc garšaszaļie pipari bez sēklām, sagriezti ripiņās2 skābi āboli pēc garšassalātu lapas svaiga maize pasniegšanai MĒRCEI:80 mlmajonēze45 mlsvaigi spiesta citronu sula1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
Sagatavošana
1
Nelielā katliņā uzvāra 75 ml ūdens. Pievieno puscitrona miziņu un garneles. Vāra 3-5 minūtes, līdz garneles ir pilnībā izkarsētas. Izņem no ūdens un atdzesē.
2
Gatavo salātu mērci, visas sastāvdaļas sajaucot kopā.
3
Uz šķīvja kārto salātu lapas, zaļos piparus un šķēlēs sagrieztus ābolus, pārkaisa ar garnelēm.
Pasniedz ar sagatavoto mērci un svaigu maizīti. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit