10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
0.75 glāzegrieķu jogurts1 ĒKsvaiga citronu sula 3 pilieni Tobasco mērce sāls melnie pipari neliela buntīte sīpolloki1 ĒKsvaigi sakapāti pētersīļi60 gzilais siers
Pagatavošana
1
Bļodiņā sajauc grieķu jogurtu, citronu sulu, Tobasko mērci, un naža gala tiesu ar sāli un pipariem. Visu kārtīgi samaisa.
2
Jogurta mērcē iemaisa sakapātus lociņus un sasmalcinātus pētersīļus.
3
Pēc tam pievieno rīvētu vai sasmalcinātu zilo sieru.
Pasniedz kopā ar redīsiem, burkāniem, kartupeļu čipšiem un citām uzkodām.
Ja mērci vēlas maigāku, tai var nepievienot aso Tobasko mērci. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit