35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas filejas2 ĒKolīveļļa sāls pipari7 ĒKdižonas sinepes1 ĒKvīna etiķis rozmarīns kreses vai citi lapu salāti pasniegšanai
Pagatavošana
1
Vistas filejas liek cepamajā traukā un apkaisa ar sāli un pipariem, kā arī nedaudz iesmērē ar olīveļļu. Vistai pa virsu lej Dižonas sinepes, kas sajauktas ar vīna etiķi. Gaļas gabaliņus kārtīgi apsmērē ar mērci, lai tie būtu viscaur noklāti.
2
Trauku ar vistu liek cepeškrāsnī (vista nav jāmarinē) un ļauj gatavoties aptuveni pusstundu. Ja vistu gribas sausāku, to var cept nedaudz ilgāk.
3
Kad vista gatava, liek uz šķīvjiem un pasniedz kopā ar kresēm, spinātiem vai citiem lapu salātiem. Vistas filejas gabaliņus apber ar rozmarīnu.
Pēc gatavošanas pāri paliks sinepju mērce, ar kuru apslaksti vistas gabaliņus, lai tie būtu vēl sulīgāki.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit