Foto: DELFI
Meklē idejas Jāņu šašlikam? Izmēģini šo restorāna "Bibliotēka Nr.1" šefpavāra Māra Jansona recepti! Ļoti ātra un efektīga marināde. Vistas gaļa vienmēr sanāks mīksta un sulīga. Turklāt marinēšanai pietiks ar 20 minūtēm. Majonēze marinēšanās laikā iesūcas gaļā un padara to īpaši sulīgu, bet cepoties gaļa iegūst skaistu, zeltainu toni.
45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgvistas fileja150 mlmajonēze saujadilles2 ĒKcitronpipari

Pagatavošana

1

Sajauc marinādi: lielā bļodā liek majonēzi, iejauc citronpiparus un kapātas dilles. Sagriež gaļu piemērotos kumosos, liek marinādē un izmaisa. Vēsā vietā ļauj marinēties apmēram 20 minūtes.

2

Uz iesmiņiem sasprauž marinēto gaļu un liek uz karsta grila. Grozot cep no visām pusēm, līdz fileja zeltaini brūna. Kā piedevu pasniedz vītinātus tomātus, recepti vari izlasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!