30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gjēra maltā gaļa1 taserīvmaize2 TKkumins1 TKkanēlis1 ĒKsvaigs majorāns sāls melnie pipari100 gfetas siers100 gmarinētas bietes (šķēlītēs)1 buntīte lapu salāti8 gab.mazās sezama burgeru maizītes
Pagatavošana
1
Bļodā liek jēra malto gaļu, rīvmaizi, kumīnu, kanēli, oregano, sāli un piparus. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
2
No maltās gaļas masas izveido astoņus nelielus plācenīšus.
3
Burgerus cep uz grila vai grilpannas, līdz gaļa ir izcepusies (aptuveni 5-7 min no katras puses). Kad gaļa gatava, to atliek maliņā.
4
Burgeru maizītes sagriež uz pusēm un viegli apgrauzdē uz grila, pannas vai tosterī (atkarīgs no tā, kur gatavo burgerus).
5
Liek kopā gatavos burgerus – uz apakšējās maizītes liek salātlapu, tad biešu šķēlītes, gaļu un fetas sieta šķēlīti. Pa virsu uzliek apaļāko burgera maizītes daļu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit