Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Viss, kas tev būs vajadzīgs šī saldējuma pagatavošanai – saldētas ogas, jogurts un nedaudz kļavu sīrupa. Īpaši gards tas būs, ja sajauksi vairākas ogas – pa drusciņai no saldētām zemenēm, mellenēm, ķiršiem vai upenēm.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
100 gsaldētas ogas250 gbezpiedevu jogurts2 ĒKkļavu sīrups6 saldējuma formas saldējuma kociņi

Sagatavošana

1

Saldētās ogas, jogurtu un kļavu sīrupu liec blenderī un blendē, līdz masa vienmērīgi sasmalcināta. Kļavu sīrupa vietā vari izmantot medu vai agaves sīrupu.

2

Biezo saldējuma masu liec saldējuma trauciņos (sanāks 6 nelieli saldējumi), ieliec tajos kociņus un saldē saldētavā, līdz tie ir auksti.

"Tasty" padoms: ja nevēlies saldējumā ogu sēkliņas, izspied saldējuma masu caur sietu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!